BLIKI SPORT | KONTICH

BLIKI werkt met een klein enthousiast en deskundig team in de jacht- en schietsport sector. Wij zijn onlangs naar onze nieuwe locatie in Kontich verhuisd. Wegens succes zoeken we dringend versterking voor ons verkoopteam. 

Ben jij de commerciële en administratief sterke kandidaat die wij zoeken? Bekijk alle info in onze vacature

Op het hoofdkantoor van EXMAR te Antwerpen werd op 13 maart het contract tot overdracht getekend tussen Dhr Nicolas Saverys en Jan Bliki (Zie foto) voor de overname van de wapenhandel en schietstand HUNTING WORLD en SHOOTING WORLD in Kontich. Hiermee werd BLIKI de nieuwe eigenaar van de zaak, welke sedert 20 jaar op de locatie in Kontich bestaat. In 2010 had Dhr Saverys deze zaak nog met 1.000 m2 uitgebreid tot grootste wapenhandel van België.

Met de overname breekt er een nieuw tijdperk aan voor Jan Bliki en Dieter Janssens. Na 40 jaar actief geweest te zijn op de originele thuisbasis te Lede, Oost-Vlaanderen – zal BLIKI zich voortaan in Kontich, Antwerpen vestigen.

Het welbekende personeel van HUNTING WORLD blijft werkzaam in de winkel en de schietstand in Kontich. Een nieuwe elan en BLIKI management zal toegevoegd worden om de mooie zaak verder uit te bouwen. Klanten zullen de trademark BLIKI wapenhandel-aanpak herkennen in Kontich aan het focus op wapens en basic toebehoren. Het wapen aanbod en voorraad zal aanzienlijk uitgebreid worden. Er worden aparte divisies voorzien voor Jacht en Schietsport en een wapenmaker zal werkzaam zijn ter plaatse. 

In hetzelfde gebouw bevinden zich neven de wapenhandel eveneens:

 • De grootste cinétir schietstand voor het oefenen met echte wapens en munitie op jachtsituaties
 • 4 schietbanen van 100 meter voor karabijnen
 • 24 schietbanen van 25 meter voor handvuurwapens

BLIKI start op 11 mei 2019 in Kontich – Eerst met een uitverkoop van de oude stock.

HUNTING WORLD - BLIKI is strategisch gelegen en gemakkelijk bereikbaar, op 3 km van de afrit Rumst – E19 (Brussel-Antwerpen) op 30 km van Brussel, 15 km van Antwerpen. Adres van de zaak: Zilverbergstraat 5 te 2550 Kontich. Open van dinsdag tot zaterdag. De BLIKI Wapenhandel in Lede wordt geleidelijk aan gesloten. 

Sinds kort mag BLIKI SPORT zich ook de invoerder van LAUGO ARMS noemen voor de Benelux. We zijn dan ook trots om het ALIEN model voor te kunnen stellen.

De key features van het ALIEN model zijn:

 • Snelheid: Elke schutter is sneller met een ALIEN pistool
 • Precisie: Een ALIEN pistool levert nauwkeurigere resultaten
 • Controle: Het ALIEN pistool biedt perfecte beheersbaarheid
 • Modulariteit: Het pistool kan zeer gemakkelijk worden aangepast voor verschillende doeleinden

Heb je interesse in dit model? Ontdek meer over Laugo arms bij BLIKI

 

In 1978 startte Jan Bliki, na het afstuderen als meester wapen- en kolvenmaker aan de Luikse Wapenmakersschool, onmiddellijk zijn eigen zaak, waar hij steeds zijn passie voor kwaliteit heeft laten blijken. Aangezien BLIKI er bewust voor kiest om enkel kwaliteitsmerken te verdelen, hebben ze in de loop der jaren dan ook een stevige reputatie van kwaliteit opgebouwd.

Zo worden ondermeer AYA, Beretta, Browning, Heym, Hull, Piotti, Swarovski, Zeiss, ... verdeeld. Daarnaast zijn we ook de exclusieve verdeler in België voor sommige van deze merken; een bewijs dat de leveranciers het volste vertrouwen hebben in wakenmakerij BLIKI.

 • Schermafbeelding-2016-11-15-om-18.15.48.png
 • Schermafbeelding-2016-11-15-om-18.16.08.png
 • Schermafbeelding-2016-11-15-om-18.16.18.png
 • Schermafbeelding-2016-11-15-om-18.16.32.png

Naast het verdelen van nieuwe en gebruikte wapens, kan wapenmakerij Bliki uw bestaande wapens aanpassen naar uw wensen. Dankzij de jarenlange ervaring in dit domein is een optimale kwaliteit dan ook gegarandeerd!

Regelmatig wordt actief deelgenomen aan diverse beurzen en evenementen. Op die manier blijft wapenhandel Bliki steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de sector, zodat zij de klanten gepaste oplossingen kunnen bieden voor het uitoefenen van hun hobby.

BLIKI SPORT heeft een eigen fanpagina op Facebook die informatie bevat omtrent nieuwe wapens in ons gamma, toekomstige en lopende acties, ... Onze Facebook pagina wordt regelmatig aangepast dus breng af en toe een bezoek en like onze pagina.

 • Schermafbeelding-2018-02-15-om-15.56.35.png
 • Schermafbeelding-2018-02-15-om-15.07.14.png
 • 3.png
 • Schermafbeelding-2018-02-15-om-15.07.02.png